Nejnovější recenze ze sekce Elektrokoloběžky
cena a popis zboží mě zaujal a vše odpovídá. jsem naprosto spokojená, nemám co vytknout
- zadní odpružení , na rovinkách jede super
- přední odpružení při nerovnosti dost naráží, zdá se mi trochu líná do kopečků
Měl jsem elektrokoloběžku Saturian 600w , dost podobný , výdrž 6 let , 6000 km. W-tec Tenmark 700w , na rovinách rychlejší do kopečků zatím líný , uvidím jinak reklamace a s předním odpružením , često naráží na doraz, železo na železo.
- Kvalitní materiál
- Jezdí fakt rychle
- Přijatelná cena
Krátká pro jízdu ve stoje se sedátkem.
- Dva týdny denně jezdím na této koloběžce na všech možných cestách a vždy jsem se mohl spolehnout na kvalitu, sílu motoru, dojezd také super. Tiše vrnii, má tah a plyn zabírá v celé pozici. Kvalitní krytí ze spodku, kola zatím paráda, brzdy byly z počátku velmi silné, ale už se to trochu zlepšilo. Do kopců nemám problém, ale vážím jen 75kg. Světlo v noci je dostačující. Takže, Lamax diiky Doporučuji!
Zatím bych asi jen zvedl rychlost na 35km/h ale chápu předpisy a bezpečnost..
Teprve se seznamuji.
- Po týdnu přestala fungovat , chyba motoru .
- Good quality scooter and smooth
- Široká řídítka
- Široká nástupní plocha
- Rekuperace
- Elektronická brzda
- Váha pouhých 19 kg
- Nosnost 120 kg
Dospělá koloběžka pro dospělé lidi.
Stabilní, dobře ovladatelná s výbornou ergonometrií.
Pevná konstrukce při malé váze - pouhých 19 kg.
- Široká řídítka
- Rekuperace
- Elektronická brzda
- Odolné Galové pneumatiky
- Váha pouhých 19 kg
- Výrobce z Chorvatska
- Nosnost 120 kg
Koloběžka je stabilní se širokou nástupní plochou, dobře ovladatelná díky širokým řídítkům.
Dobrá ergonomie - plyn, elektronická brzda a blinkry jsou ovládány pouze palcy - ruce se mohou soustředit na řízení.
- Prima
Super
Xiaomi 4 PRO 2nd Gen
Přidáno: 18. července 2024
(naposledy upraveno 18. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
Koloběžka za ty prachy super, není ani tak těžká, jen kdyby tam nebyl ten omezovač na 25 tak by letela 40 km/h
- Absence zadniho cerveneho svetla
Zajimava alternativa oproti Vsettu 10
- Spokojenost, zatím najeto pouze 70 km, naše představy plně splňuje.
Součástí balení byl zámek. Dokoupili jsme brašnu na řidítka a uvažujeme o zpětném zrcátku.
Uvažovali jsme původně o G2 MAX, ale nakonec se nám víc zalíbila G2 Master i když není součástí balení sedátko. Dizajnově se nám tato líbila víc. Zpracování je takové robusní, nic nikde "nerachtá" jezdí tiše. Všiml jsem si u jiných koloběžek které potkávám, že jsou, některé, takové "klepavé". Určitě doporučuji.
Plánujeme jezdit víc po silnicích a to i rychleji než 25km, tak to bude chtít povinné ručení, podle kalkulace by to nemělo být dražší než 60,- Kč/rok.
lehké snadná montáž mám ujeto 80 km na dvě nabití perfekt
- Splnilo očekávání
- Určitě neujede 45km (spíš okolo 20-25km s kopci a nerovnostmi cest
- Docela dobrá elektrokoloběžka.
- Bohužel je tak silná a rychlá že se musí registrovat. Ale jelikož prodejci nemají certifikát tak Vás nezaregistruji. Hrozí tedy až Vás zastaví policie můžete zaplatit tučnou pokutu. A to není jen u této koloběžky. Povinné ručení samozřemě zaplaceno.
V podstatě s ní můžete jezdit jen po zahradě.
Zatím bez problémů, jen zámek by měl být masivní, ne jaký je dodáván se zbožím.
- Blinkry na řídítkách
- Nafukovací kola
- Komfort při jízdě
- Jednoduché složení
- Krásně čitelný displej
- Automatické zapínání světel v šeru a při tmě.
- Přehledná aplikace která ukazuje dojezd a celkově informace o jízdě.
- Dobrá rekuperace ve třech fázích dle nastavení v aplikaci.
- Dobrá cena.
- Nemá tempomat
- Aplikace pouze v angličtině u Xiaomi standard
Koloběžku jsem koupil synovi 10 let. Měl jsem obavy jestli ji dokáže ovládat velkou koloběžku není zas tak velká oproti ostatním skoro stejná jako standardní skládací městské koloběžky. Přesto s ní kluk v 10 letech dokáže dělat neskutečné kousky jako jezdit po zadním kole a dělat smyky na štěrku. Tento výrobek vřele doporučuji je za dobrou cenu. Při testování jsem na ní ujel maximálně 30 km při váze 95 kg ale syn dokáže dojet i víc jak těch 60 při váze 30 kg
Dojezd,stabilita.Skvělé osvětleni.Výkon.