Poradna Blaupunkt ESC808

Autor: | Vloženo: 29.04.2019 000 13:09 | Témata: Poradna Blaupunkt ESC808

Zabezpečení baterie

Dobrý den, zajímalo by mě, jak je vyřešeno uzamčení baterie? Když jde vyndavat, jak je to udělaný proti krádeži?? Diky

  • Jarda

    Jarda

    29. dubna 2019

    Není to řešeno nijak! Prostě když tam baterku necháš, tak o ni můžeš přijít, když půjde kolem chmaták a bude věděl kde baterie je. Rovněž je debilně řešeno pojistka skládacího mechanismu. Je tam je takový ksindl plastový kroužek, který nebudí moc důvěry a na rozhrkané silnici se určitě pootočí. Stojánek udržuje koloběžku moc z příma a když fokne vítr, určitě padne. Jízdní vlastnosti nevím, přišla mi mrtvá a nešla oživit, druhou jsem raději nechtěl a nechal si vrátit peníze. Na koloběžce je ještě práce od vývojářů jak na kostele. Zatím je to takový nedodělek.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Registrovaný uživatel

      10. května 2019 - Registrovaný uživatel

      Nekdo tady pobral vsechnu moudrost sveta, I kdyz jak sam pise, nikdy na kolobezce nejel a kazda adpoved je "urcite to tak bude" Asi.
      To ze nekdy elektronika selze se bohuzel stava, ale dokola prznit dany produkt, jen proto ze si pan Jarda vybral cerneho Petra, je docela detinske.
      Ja tuto kolobezku mam, pouzivam ji obden a vse funguje jak ma.
      Proti kradezi to zamykatelne neni. Ale spis nez baterku by zlodej vzal celou kolobezku, stejne jako je tomu u konkurence.
      Skladaci mechanismus je pevny sam o sobe, a samovolne se neodjisti (to jakoze cyklisti nemaji pouzivat rychloupinaky, protoze se jim to za jizdy uvolnuje?). Plastova objimka tam slouzi pouze jako dodatecna ochrana.
      Stojanek udrzuje kolobezku tak, jak ji postavite. Na rovnem terenu stoji pevne a dostatecne jiste. Zadny vanek ji rozhodne nezhodi. Jizdni vlastnosti jsou super, ale to jak pisete, nevite. O jaky nedodelek se jedna, a co vse by jeste bylo nutne dodelat - pan je asi vyvojar a vse ma v malicku.
      Ale klidne muzete brecet dal. Chudak dalsi prodejce, u ktereho pohanite zase jiny produkt.


    • Jarda

      13. května 2019 - Jarda

      Ono je těch černých Petrů poslední dobou trochu moc. Co přivezu, to nejde a nebo je rozflákané přepravou a nebo se to do týdne podělá. Až bude obchodník - dovozce - výrobce proplácet cesty a čas strávený reklamací, potom neřeknu nic. Jet pro to je čas a benzín, balil jsem to a vezl to zpět , to je čas a benzín. Takže jsem nic nezískal a pětikilo v prdu. Jestli chcete, pětikilo mě pošlete a já budu všude psát, že je vše v pořádku. To co se dnes vyrábí a prodává je totální kvalita katastrofa.


  • Martin

    Martin

    10. července 2019

    Já si nedokážu představit, že bych kolobrndu někde nechal stát bez dohledu. Vždyť je skládací, tak si ji vezměte s sebou.U tohoto typu je však ta nevýhoda, že nemá sklápěcí řídítka, proto jdu do 505ky. Potřebuji něco skladnějšího, např. když jdu na bazén, abych si ji mohl uschovat v šatní skříňce a ta 505ka by na to mohla být ideální. Nemám to však vyzkoušené, teprve dnes jsem si jí objednal. Sice nemá vyměnitelnou baterii, ale cena je skoro poloviční.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.