Nejnovější recenze ze sekce Elektrokoloběžky

Ověřený zákazník TEshop UlcovaSarka

Přidáno: 4. října 2024

Doporučuje produkt

Koloběžka má skvělý výkon, což mi umožňuje snadno dosáhnout vysokých rychlostí. Skvělá pro městské ježdění!

W-TEC Billar II 500W

W-TEC Billar II 500W

Ověřený zákazník inSPORTline.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 4. října 2024

Zakoupeno v inSPORTline.cz

Doporučuji

Ověřený zákazník TEshop Denisa

Doporučuje produkt

Nášlapová deska má gumovou protiskluzovou podložkou, takže noha dobře drží. Hluboké blatníky zamezí třeba postříkání v průjezdu kalužemi. Za mě splňuje bezpečnost a klid má rozumný dojezd a výkonný motor.

Ověřený zákazník TEshop Daniel

Koloběžka má obrovský dojezd
Super odpružená přední i zadní kola
Velký barevný LED displej integrovaný v představci
Tempomat s možností deaktivace

Xiaomi 4 PRO 2nd Gen

Xiaomi 4 PRO 2nd Gen

Ověřený zákazník Alza.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 3. října 2024

(naposledy upraveno 3. října 2024)

Zakoupeno v Alza.cz

• Výkonnost
  • Kvalita zpracování
  • Delší nabíjení cca 9 hodin.

Je to skvělá koloběžka s reálným dojezdem cca 35-40km při váze 79kg.
Jediné mínus spatřuji v delším nabíjení. Mohla by mít rychlo nabíjení. Vyjede i celkem velké kopce což mi překvapilo.

Sencor Scooter X50

Sencor Scooter X50

Daduna Daduna

Přidáno: 2. října 2024

(naposledy upraveno 2. října 2024)

Doporučuje produkt
  • velký dojezd (po 42 km za den i v terénu byla baterka na 32%)
  • pohodlně zvládne i terény, tj. lesní cesty, šotolinu atd., nejen asfalt
  • vypadá "betelně"
  • terénní koloběžka ve velmi dobrém poměru cena/výkon
  • dlouhé nabíjení cca 10 hod, ale koloběžka má dvě nabíjecí zdířky, takže když investujete do druhé nabíječky, budete mít rychle nabito - osobně to ale nedoporučuji (i když mám dvě nabíječky), protože rychlonabíjením ničíte baterii
  • funkce "parking" pomocí app v mobilu - zamčená nejde "nastartovat" a pokud s ní někdo pohne, spustí alarm
  • odfláknuté prvotní nastavení - vice ve shrnutí
  • s manuálem se také moc netrápili
  • koloběžka má být do 120kg, ale prudší kopec nevyjede ani s 70 kg člověkem
  • nesmyslně umístěné tlačítko na přepínání km/mil na ovladači na řidítkách (kolikrát za život si tohle potřebujete přenastavit?) a přitom vypnutí, či zapnutí tempomatu lze jen v app v telefonu
  • přední světlomety svítí extrémně hodně (oslňují) a je třeba je seřídit, ale zadní "bludička" není skoro vidět
  • blinkry sice má, ale tak nešťastně umístěné, že ve dne nejsou vidět
  • při tlačení do kopce, kdy si chcete pomoct motorem (přece jen váží 25 kg) je i nejmenší rychlost 6km/hod moc rychlá, takže když se zapne tempomat, nestíháte

Chtěli jsme si koupit nějaké koloběžky, ale aby byly i terénu a náhodou se naskytla slevová akce na tenhle "stroj", takže jsme neváhali a vzali rovnou dvě.
První dojem po vytažení z krabice byl více než kladný - na první pohled je vidět, že to není ta "plastová" městská koloběžka, ale že něco vydrží, protože je to kus "železa".
Jenže při zprovozňování se dostavily drobné problémy - manželovi se po "nastartování" automaticky rosvítila přední žlutá LED světla, zatímco mě nesvítilo nic a v manuálu o tom jak rozsvítit toto denní svícení není ani čárka (budeme tedy reklamovat? a kde? nejbližší servis je 100km).
Spárování s mobilem byl také boj, po půl hodině 8x mačkání tlačítka za sebou jsem to vzdala, naštěstí manžel vytrval a podařilo se mu párování na obou .-).
Nicméně po "porodních" bolestech a vydedukování, že přední světla se rozsvěcují rychlým stiskem tlačítka pro ovládání světel 8x za sebou jsme s koloběžkami více než spokojeni a to jim dávame celkem zabrat a v terénech je nešetříme, proto ji doporučujeme oba dva.

Ověřený zákazník Alza.cz PavMars

Přidáno: 2. října 2024

(naposledy upraveno 2. října 2024)

Zakoupeno v Alza.cz

Vyjímatelná baterie je super, protože když se mi po cestě do práce vybila, jednoduše jsem přehodil baterku a jel jsem dál. Koloběžka je mrštná a trojitá brzda je super a na řídítkách koloběžky je držák na telefon s USB nabíjecím konektorem, což já využívám pravidelně.

Ověřený zákazník eDepo Matejprk

Doporučuje produkt

Řekl bych, že na první pohled koloběžka není úplně standartní, ale to mě právě zaujalo, že se liší. Baví mě trojčočkový přední světlomet, umístěný do přístrojové desky na řídítkách, díky čemuž světelný kužel vždy osvětluje směr jízdy.

Ověřený zákazník TEshop Ověřený zákazník

Doporučuje produkt

Koloběžka je osazena množstvím ochranných prvků, jako je například oplastování nášlapové plochy chránící před odletujícími kamínky a hranami obrubníků, nebo ochranný rám řídící tyče, který jsem ocenil při opírání koloběžky. Pneumatiky se zvýšenou odolností proti propíchnutí mi dovolují si užít pohodlnou jízdu.

Engwe Y600

Engwe Y600

Ověřený zákazník shopum.cz Albertina

Přidáno: 30. září 2024

Zakoupeno v shopum.cz

Engwe y600
Tova e тротинетката която е супер
Спокойна сьм и много се радвам защото е много красива и стабильна. Батерията издьржа до 70 км .Това е супер.Седалката е с амортисьори и с тия дебели гуми с грайфери не се усеща друсане а е едно приятно каране .И това че не иска шофьорска книжка защото вдига 28 км.и е много модерна с интелигентен дизайн.
Обичам я тая тротинетка.Спокойна сьм и си е цяло удовольствие пьтуването
Препорьчвам силно
Това е тротинетката на нового време

Ověřený zákazník eDepo Stěpán

Přidáno: 28. září 2024

Doporučuje produkt

Tahle koloběžka je rychlá, lehká a ovladatelná jako sen. Jezdím na ní hlavně po městě a musím říct, že si s ní užívám každou jízdu. Má skvělou baterku, takže zvládne dlouhý trasy bez problémů. A design? Ten je fakt stylovej!

Ověřený zákazník TEshop Jarek

Přidáno: 27. září 2024

Doporučuje produkt

Je super rychlá a lehká, což se hodí, když potřebuju něco přejíždět po městě. Design je parádní a vypadá skvěle na očích. Navíc se na ní pohodlně jezdí, i když jsou na cestě nějaký nerovnosti.

Ověřený zákazník eDepo Blanka

Přidáno: 27. září 2024

Doporučuje produkt
  • Koloběžka je snadná a lehko ovladatelná.
  • Dobře odpružená.
  • Pěkný vzhled a moderní design.
  • Jsem s koloběžkou velmi spokojená a doporučuji ji všem.
LAMAX S7500 Plus

LAMAX S7500 Plus

Ověřený zákazník ONLINESHOP.cz Štefan Ševčík

Přidáno: 26. září 2024

Zakoupeno v ONLINESHOP.cz

• Jezdí

Reakce obchodu ONLINESHOP.cz

děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ

Ověřený zákazník TEshop Martin

Doporučuje produkt

Koloběžka je lehká ale přitom pevná, a skvěle se s ní manévruje. Jízda je pohodlná, díky dobrému odpružení zvládá i hrubší terén bez problémů. Rychlost je skvělá a dojezd také odpovídá mým očekáváním. Ideální pro městské výlety i delší projížďky.

Ověřený zákazník eDepo Vladka

Doporučuje produkt
  • Koloběžka je skvěle zpracovaná zvládá všechny terény, které jsem dosud vyzkoušela. Rychlost je výborná a dojezd na jedno nabití mě překvapil – vydrží i delší výlety. Díky odpružení je jízda pohodlná, i když jedu po nerovnostech. Celkově jsem s koupí velmi spokojená.
MTF MAX 2

MTF MAX 2

Anonym Anonym

Nedoporučuje produkt
  • KoLoběžka je výborná do terénu , široké kola jsou pohodlná,nosnost, rozměry, servis,
  • pro mě malý dojezd , 500wattu do vyššího kopce nestačí , koloběžka má mít omezovač na 25 km/h já jí mám na 23 km/h nevím jak jste to stalo , stejnou koloběžku jsem měl před tím a ta jela 30 km/h nevím co se vám tam děje ale bordel tam máte pořádný , koloběžku jsem nějak neupravoval a nepřeinstaloval software . koloběžka má nekvalitní brzdy které brzdí prvních 3 dny potom přestanou brzdit ani po tom co je dotáhnete , stojan vymyslel nějakej uplnej magor kterej ho ani nevyzkoušel dát dolu na té koloběžce nohou protože to nejde musíte to udělat rukou ale to se dá ještě snést ale když už mohlo by to být kvalitní .

koloběžku mám po druhé staré verze je kvalitnější než tato nová
být vámi radši jí nekoupím pokud jezdíte dálky , na dojezd do obchodu vám postačí , koupil jsem ještě sencor s60 dojezd je trojnásobny a taky je 3 krát tak levnější než tato mtf

ZA MĚ KUP SI SENCOR S60 A MÁŠ VYSTARÁNO DOJEZD SUPER VYKON TAKÉ KVALITA TAKÉ SUPÉR

NASA Mercury 85 75

Ověřený zákazník evozidla.com Mejrou

Přidáno: 23. září 2024

Zakoupeno v evozidla.com

Doporučuje produkt

Parádní koloběžka, není co vytknout.

LAMAX S11600

LAMAX S11600

Ověřený zákazník LAMAX.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 23. září 2024

Zakoupeno v LAMAX.cz

Už máme čtvrtou tuto koloběžku a všechny jsou v provozu už třetím rokem.

Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25